Lista service-urilor auto din Buzau

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 7670 vizualizari!

Rol Car Hyundai

Soseaua Brailei, Km. 4
0747.322.773
receptie.hyundai@rolcar.ro
www.hyundaibuzau.ro
Descriere obiectiv

Din aprilie 2008, firma a devenit dealer autorizat HYUNDAI in judetul Buzau iar din octombrie 2008 SERVICE autorizat , pentru lucrari in garantie si post-garantie.

Profesionalismul si spiritul de echipa, care ne defineste, ne face sa fim puternici si sa raspundem cu promptitudine asteptarilor clientilor nostrii, dar si investitia majora intr-un Complex 3S la standarde europene, investitie de peste 1 200 000 euro, considerat printre cele mai mari din tara, ne-a diferentiat de concurenta devenind unicul dealer autorizat Hyundai din judetul Buzau.

Suntem o echipa in care calitatile precum dinamismul, seriozitatea, promptitudinea, sociabilitatea, creativitatea, receptivitatea, deschiderea catre clienti, si nu numai, vin in completarea descrierii noastre ca firma si suntem hotarati sa depasim asteptarile clientilor nostrii, sa le anticipam cerintele vis-a-vis de calitatea serviciilor si produselor noastre .

Ne place sa respectam angajamentele luate atat fata de noi insine cat si fata de clienti, mentinand un nivel ridicat de corectitudine, promptitudine si obiectivitate. De asemenea, ne conducem afacerea cu responsabilitate iar performantele noastre sunt in permanenta imbunatatite prin cursuri de specializare asigurate de HYUNDAI AUTO ROMANIA.

ROL CAR isi doreste sa ridice in permanenta standardul serviciilor si produselor pe care le comercializeaza garantand marca HYUNDAI si serviciile oferite.

Galerie foto
Cum ajungeti la Rol Car Hyundai!

Vizualizaţi Rol Car Motors pe o hartă mai mare
Persoane de contact
Dumitru Gainusa
Director Service
0743.478.195
dumitru.gainusa@rolcar.ro

Razvan Gainusa
Receptie Service Hyundai
0747.322.773
receptie.hyundai@rolcar.ro

Sandu Cristian
Receptie Service alte marci
0756.088.245
receptie@rolcar.ro

Constantin Beganu
Receptie Service Mercedes Benz
0756.088.236
receptie.mb@rolcar.ro
Cuvinte cheie
service hyundai buzau, service buzau,
Trimite mesaj