Lista service-urilor auto din Buzau

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 15811 vizualizari!

Best Mechanics

Soseaua Spatarului nr. 7 ( in curtea ILF )
0238.445.000
0756.555.530
best.mechanics@yahoo.com
www.bestmechanics.ro
Descriere obiectiv

BEST MECHANICS  este un service auto multimarca infiintat in anul 2009 care se ocupa de orice fel de raparatii auto ce includ: mecanica auto, reparatii electrice, diagnoza electronica, geometrie roti John Beam, verificari de amortizoare si instalatii de climatizare.

Service-ul pune la dispozitia clientului piese de schimb pentru problemele identificate precum si comercializeaza piese pentru cei ce doresc sa comande si sa le monteze la noi in service.

Dotarile tehnice moderne ale Best Mechanisc - elevatoare, rampe, aparate de masura si control, testere - permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate.

Pentru activitatile noastre suntem agreati de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman.

In cadrul celor doua unitati service din Buzau realizam lucrari de reparatii pentru urmatoarele marci: VW, Ford, Opel, Daewoo, Dacia, Nissan, Renault, Peugeot, Honda, Fiat, Iveco atat turisme cat si microbuze.

SERVICII OFERITE:

  • REPARATII MECANICE

Atelierul de mecanica este echipat cu aparatura si SDV-uri de ultima generatie specifice marcii Dacia, oferind o gama completa de reparatii:

    -reparatii de mecanica, electrica, diagnosticare pentru autoturismele DACIA aflate in garantie, cat si in post-garantie;
    - intretinerea si verificarea instalatiilor GPL de pe autoturism;
    - diagnosticare electronica cu CLIP SAGEM.

  • REPARATII ELECTRICE:

Datorita sistemelor sofisticate de diagnoza pe care le avem la dispozitie putem efectua reparatii incepand de la repararea electromotoarelor si alternatoarelor  si pana la reparatii de calculatoare auto.

Efectuam GRATUIT verificarea instalatiei electice pentru autoturisme la care montam acumulator auto cu cel mai performant sistem Bosch

  • DIAGNOZA ELECTRONICA:

În atelierul companiei noastre se utilizează un scanner Bosch KTS 540 care permite diagnoza prin vizualizarea semnalelor transmise de senzori la computerul autoturismului. Aparatul asigură şi funcţia de multimetru şi oferă informaţii privitoare la schema de montaj, scheme electrice, testarea componentelor.

  • GEOMETRIE ROTI
  • VERIFICARE AMORTIZOARE
  • INSTALATII DE CLIMATIZARE

În atelierul companiei noastre se utilizează un scanner Bosch KTS 540 care permite diagnoza prin vizualizarea semnalelor transmise de senzori la computerul autoturismului. Aparatul asigură şi funcţia de multimetru Avand in vedere ca majoritatea autoturismelor mai noi sunt dotate cu instalatie de climatizare  la care din doi in doi ani trebuie regenerat freonul si schimbat uleiul BESTMECHANICS are in dotare la serviceul propriu doua aparate de clima: TEXA si SECU SMART BEHR pentru a putea face fata solicitarilor din ce in ce mai mari pe acest segment. Impreuna cu instalatia BEHR de curatare interioara a circuitului de climatizare,  solutiile de curatat tubulatura de aer si sistemele de diagnosticare a pierderilor de freon suntem cel mai bine dotat service din vestul tarii.informaţii privitoare la schema de montaj, scheme electrice, testarea componentelor.

  • SERVICE ROTI

BestMechanics asigură un service rapid al roţilor autoturismului dumneavoastră. La noi puteti să beneficiaţi de servicii profesioniste privind:

   - montare anvelope
   - echilibrare roţi
   - umflarea anvelopelor cu azot
   - verificare şi reglare computerizată a direcţiei

BestMechanics asigură de asemenea consultanţă în alegerea anvelopelor potrivite, în funcţie de dimensiuni, traseele utilizate, stil de conducere, încărcătură zilnică a maşinii.

  • REVIZIE TEHNICA
Galerie foto
Cum ajungeti la Best Mechanics!

Vizualizaţi Best Mechanics pe o hartă mai mare
Persoane de contact
Receptie
0238.445.000
best.mechanics@yahoo.com

Administrator
0756.555.530
best.mechanics@yahoo.com
Program de lucru

LUNI-VINERI: 08:00 - 18:00

SAMBATA: 08:00 - 13:00

Atasamente
Cuvinte cheie
reparatii auto buzau, reglaj faruri, incarcari freon, service roti, geometrie roti, montaj anvelope, testari sisteme de injectie, reparatii injectoare,
Trimite mesaj