Lista service-urilor auto din Buzau

Acasa
Anvelope si jante auto
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tractari auto
Vanzari auto
Publicitate pe site
Inapoi 1199 vizualizari!

Bosch Car Service & Auto Gan Tires

DNE 85, NR. 63, MARACINENI
0748848963
autogan@yahoo.com
www.autogantires.ro
Descriere obiectiv

SC AUTO GAN TIRES SRL este un service auto aflat in continua dezvoltare care ofera toate serviciile de mentenanta necesare unui parc auto. Obiectivul nostru este de a gasi solutii optime si rapide pentru fiecare provocare din partea clientilor nostri. AUTO GAN infiintata in Martie 2013 doreste sa vina in ajutorul clientilor sai prin oferirea de servicii complete pentru parcuri auto.

In service- ul nostru sunteti intampinat de o echipa de profesionisti in domeniu, care dispune de tehnologie de ultima generatie si capacitatea de a efectua intotdeauna lucrari la cele mai inalte standarde de calitate. Profesionalismul echipelor de service este dobandit atat prin specializari tehnice obligatorii in tara precum si multe cursuri si traininguri de specialitate, cat si prin importanta experienta acumulata.

Service-ul nostru autorizat Bosch Car Service din Buzau ofera toata gama de reparatii auto mecanica, electrica, tinichigerie, geometrie roti, vopsitorie, sudura, etc.

SERVICII OFERITE

REPARATII AUTO
Pentru o functionare corecta autoturismul are nevoie de intretinere la intervale regulate. Noi ne asiguram ca autoturismele clientilor nostri sunt intotdeauna in cea mai buna conditie tehnica, pentru aceasta avem in grija urmatoarele: intretinere si reparatii motoare, inlocuire kit distributie, sistem de franare, placute, discuri, saboti, radiatoare, arcuri si amortizoare, intreaga instalatie electrica si alimentare, etc.

DIAGNOZA AUTO
Autoturismul dvs. nu functioneaza asa cum trebuie? Veniti la noi pentru o diagnoza completa care aduce linistea cotidianului.
Asiguram reparatii autoturisme si autoutilitare. Piese auto noi si second hand in permanenta in STOC! Masina dvs. nu mai porneste? Nicio problema, o aducem pe platforma pana la service-ul nostru!

Diagnoza computerizata multi-marca pentru detectarea problemelor si erorilor aparute inclusiv prin martori, printre care defectiuni inregistrate in ECU, senzori ABS ESP si Airbag, defectiuni ale senzorilor si parametrilor de functionare ale motorului, defectiuni ale climatizarii.
Recomandam clientilor nostri sa nu ignore niciodata un martor aprins in bord sau zgomote aparute atat la partea de rulare cat si la motor.

VOPSITORIE SI TINICHIGERIE AUTO
În cazul în care sunteți implicat într-un accident, sau aveti probleme cu rugina și aveți nevoie de redarea vopselei auto, repararea caroseriei auto, repararea zgârieturilor sau orice alt tip de reparație, la AUTO GAN TIRES tehnicienii noștri sunt familiarizați cu modelele americane, europene și japoneze și au pentru a vă asigura că mașina dvs. este reparată la cele mai înalte standarde posibile.

In cadrul atelierului nostru de vopsitorie si tinichigerie se pot executa operatii de vopsire partiala sau totala, cu vopsea normala, metalizata sau perlata, redresarea caroseriei, sudura in argon sau in puncte de aluminiu sau redresarea sau inlocuirea elementelor de caroserie.

Vopsirea masinilor se realizeaza la standarde de calitate inalte pentru ca folosim metode tehnice de vopsire de ultima generatie. Folosim vopseluri de calitate, cu garantia producatorului, cu pregatire in laborator computerizat, astfel culoarea obtinuta va fi exact ce aveti nevoie pentru autovehicul.

REVIZII PERIODICE
În mod obişnuit, o revizie periodică presupune mai multe intervenţii realizate de specialişti pe care îi puteţi găsi doar într-un service autorizat din Bucureşti. Astfel, printre cele mai importante operaţiuni care se realizează în cadrul unei revizii complete se numără schimbul de ulei pentru motor, pentru cutia de viteze ori pentru servodirecţie. Această operaţiune este necesară pentru a elimina impurităţile care rezultă din utilizarea constantă a autoturismului. Totodată, în service-ul auto vor fi înlocuite filtrele de ulei, de aer, de polen sau de combustibil. Acestea au un rol foarte important în oprirea particulelor de praf spre a ajunge la motor.

STATIE ITP

Statia ITP AUTO GAN TIRES este autorizata RAR si efectueaza inspectii tehnice periodice pentru:

- autoturisme si autoutilitare cu masa maxima admisa pana la 3,5 T

- remorci fara sistem de franare

Prezentare video Bosch Car Service & Auto Gan Tires!
Galerie foto
Cum ajungeti la Bosch Car Service & Auto Gan Tires!
Persoane de contact
RECEPTIE
0748848963
autogan@yahoo.com
Program de lucru

LUNI-VINERI: 08:00-17:00

SAMBATA: INCHIS

DUMINICA: INCHIS

Cuvinte cheie
service auto buzau, vopsitorie auto, tinichigerie auto, electrica auto, statie itp
Trimite mesaj